fredag 25 november 2016

Didgeridoo Bike

   Som ni vet sedan ett år tillbaka kompletterar vi utrustning till våran äventyr men vi har inte gjord någon post om detta. Undrar ni varför? Därför att tillsammans med massa prylar vill vi presentera det som är viktigast-alltså cyklar. Alla tecken på himmelen och jorden visar att den stora dagen när jag ska hämta min fatbike från Velove kommer snart. Innan detta sker kan jag varmt rekommendera att titta på en kort film som visar custom målning av ram enligt min projekt. Detta kommer att göra min cykel unik och personlig.

onsdag 16 november 2016

Vi har logo!

   Idag blir det en kort post, vi vill bara visa upp för er vår ny logo. Den är designad speciellt för oss, och är samtidigt en bidrag till vår resa från Agnieszka Gajewska, som är ägare till Rybniks Konstbyrå e-graficy.pl. Vi tackar henne hjärtlig för det. Här kan ni se logo:


Snygg eller hur?

tisdag 8 november 2016

Vätternrundan 2017

   Som avslutning till våra långa förberedelse inför Canning Stock Route bestämde vi oss att cykla igen 300 km runt Vättern. Vi båda har redan gjord det under senaste år på "vanliga cyklar". Före några veckor sedan gjorde vi alltså föranmälan och igår åtta sekunder efter kl. 19 Piotr bekräftade våran beredskap att göra det genom slutanmälan (gäller först till kvar) och som tur fick vi platser.

   Vi ska delta i femtioandra Vätternrundan som kommer att vara 16-17 juni 2017 för att kolla hur är det med våran styrka, uthållighet men också för att marknadsföra hela äventyr. Därför planerar vi att genomföra sträckan på våra fatbikes, precis samma maskiner som vi ska ta med oss 2 månader senare till Australien. Det kommer inte att vara lätt men förmodligen kommer vi att vara de första och enda galningar som ska cykla de 30 mil på cyklar som hör inte till den här tävlingen egentligen. Förhoppning är  att genom detta marknadsför vi våran projekt bredare och som föjld ökar intresse hos media . Vi får väl se...

http://vatternrundan.se/