tisdag 28 juni 2016

Testade monster-cykel

   Hade möjlighet igår att testa fatbike och kolla med velove.pl vilken ram som ska passa mig bäst. Väldig trevligt och professionellt bemötande från Kacper och härlig känsla att testa den här monster i sand, lera och vatten. Går inte att beskriva vad den cykel kan,det går inte att jämföra med mountainbike i alla fall...


   Nu känns det ännu mer realistisk att man ska klara att cykla genom öknen. Fortfarande lettar vi efter sponsorer och privata personer.

onsdag 22 juni 2016

Överraskning

   Kära läsare!

   Nästa publicering skulle handla egentligen om utrustning som vi har hunnit samla och som vi ville visa och presentera er. Vi skulle bara vänta på en av två cyklar som skulle vara levererat (men vi väntar fortfarande på den cykel). Det har hänt så att flera gånger har vi varit positiv överaskade som gäller respons från eran sida och vi bestämde oss att göra något åt det. Men vi tar en sak i taget...

   Som ni vet har vi vänd oss till hundratals företag i Sverige och i Polen med förfrågan om sponsring av våran expedition. Respons var ungefär som vi har förväntat oss efter vi har har haft kontakt med andra äventyrare. Det har inte blivit något jätte stort "Wow upplevelse" men några företag har visad intresse och de hjälper oss faktiskt avsevärt. Vilken positiv överraskning det var när privata personer började fråga oss hur de kan hjälpa till utan att de har förväntat sig något istället för det. Vi visste inte från början hur vi skulle hantera det men till slut har vi bästemt oss att svara på den responsen som kommer säkert från eran hjärta eftersom varje även minsta hjälp gör att vi kommer närmare våran mål dvs. gemensam äventyr.

   Vi vill inte att eran hjälp ska vara helt anonym och att ni inte skulle få något tillbaka från oss istället. Därför har vi bestämt oss att vi kan tacka på något sätt och vi har kommit på det att: om ni skickar 100,00 SEK (eller 40,00 PLN / 10,00 EUR) eller mer så kan ni välja bland en av 3 gåvor*:

1. Vykort från Australien.
2. Äkta souvenir från CSR (sten eller saltkristal).
3. En foto som ni väljer själva bland många som vi ska ta under äventyr. Vi skickar den i bra kvalitet på papper och skriver på den att vi tackar och också signerar den.

Utöver det varje person som ska hjälpa oss (oavsett vilken belopp det handlar om) ska vi tacka genom att skriva namnet under fliken 'Tack' på våran blogg självklart om den personen önskar det.

   Eftersom vi använder våra privatkonto ber vi er att skriva i samband med betalning under "övrigt/meddelande" kort information enligt mallen nedan för att vi ska inte glömma vem vi ska tacka för:

CSR. Typ av souvenir (vykort, photo eller souvenir). JA (om ni tillåter att vi tackar er under fliken 'Tack' eller NEJ om ni vill vara anonyma) samt namn. Email adress och postadress.

Tex:

CSR. Sten. JA. Sven Svensson. sven.svensson@hotmail.com. Storgatan 14, 331-81 Stockholm

eller

CSR. Vykort. NEJ. Sven Svensson. sven.svensson@hotmail.com. Storgatan 14, 331-81 Stockholm

   Till sist så anger jag kontouppigfter som gäller betalningar. Ni kan hitta de senare också under fliken 'Om oss'.

Betalningar från Polen:
PLN: 28 1140 2004 0000 3302 7529 1726

Betalningar från Sverige:
Konto: 4215 18 48 473
SWISH: +46709746199

Betalningar från resten av världen:
EUR: PL95 1140 2004 0000 3712 0317 9132
PayPal: paypal.me/Mahawatar 
 
Vi tackar för varje krona!

 * Eftersom vi bestämde oss att genom varan cykelresa stödja Berenika Borkowska i hennes kamp mot svar sjukdom  (mer om det här), sa hälften av varje belopp som ni betalar till oss ger vi till rehabilitering och dyra operationer som väntar henne snart.

onsdag 15 juni 2016

Vi säger tack till nästa sponsor!

   Jag har ära att presentera Svennes motor och cykel som ska hjälpa oss med expedition. Läs gärna mer om den lokala företag som är väletablerad i Värnamo och erbjuder produkter och servis av högsta kvalité.

http://svennescykel.se/

fredag 3 juni 2016

Vad ska jag ta på mig?

   Den fråga kommer inte behöva våra cyklar att ställa mer och orsaken är vår nästa sponsor som bidrar till våran expedition. Känd polsk tillverkare av cykelväskor från Bialystok, märke CROSSO bestämde att ge oss 2 kompletta uppsättningar av deras underbara   produkter. Vi är jätte glada av den generöst beslut som de har tagit och vi uppskattar det väldigt mycket. Vi ska använda med stolthet de fantastiska produkter som är  tillverkade i Polen. Deras legendariska kvalitet är bekräftad av de mest framgångsrika polska cykelaväntyrare som använder de produkter under sina resor till mest avlägsna och svåraste sträckor i världen. För att få bekräftelse på det räcker bara att bläddra genom internet...

Alltså vi cyklar med CROSSO!!!

http://crosso.pl/pl/

Vi rekommenderar att kolla kort beskrivning under fliken 'Sponsorer' och att besöka deras hemsida.